lauantai 26. marraskuuta 2016

#62 Odotitte varmaan kisapostausta...

...mutta sitä ei nyt tule.

Tämän päivän kilpailut joihin mun piti Kapun kanssa mennä peruttiin liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Koska Toivokin on edelleen lomalla torstaisen kranion jäljiltä, mulla ei tänään ollut mitään muita heppajuttuja kuin aamutalli. Nytpä mulla jää aikaa lähteä katsomaan pikkusiskon voimistelunäytöstä ja vaikka mitä.

Toivon kranio meni torstaina ihan hyvin. Mitään ihmeellisiä jumeja siitä ei oikeastaan edes löytynyt. oikea lonkka oli kuitenkin aika huono ja Päivi oli sitä mieltä että se on liukastunut sillä ja näin ollen jumiutunut. Todennäköisesti näin. Toivollahan ei ihan heti lumen tultua edes ollut hokkeja koska kengittäjää ei vaan yksinkertaisesti saatu heti lyömään talvirenkaita mopoon. Myös niskassa oli jokin pieni jumi, joka päivin mukaan oli seurausta lonkasta tulleesta "häiriöstä".Saimme mukaamme myös bambua auttamaan sarveisen kasvussa, jospa saataisiin Toivonkin kaviot kasvamaan tarpeeksi reipasta vauhtia.

Muuta ihmeellistä meille ei kuulu, me ollaan lomailtu j alomaillaan varmaan huominenkin. Tämän päivän auringonnousu oli iin kaunis, että saatte muutaman mielestäni jopa satumaiselta näyttävän kuvan tähän lyhyen kuulumisostauksen kylkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti