perjantai 17. helmikuuta 2017

Puomeja, muutama tolppa ja video

Postaus kirjoitettu torstaina mutta video-ongelmien vuoksi julkaisu vasta nyt
Taas ehkä vähän pidempi tauko kirjoittamisesta, hups! Jotenkin tuntui tossa viime viikolla että aika meni kouluhommiin ja tallilla olemiseen. Muutenkin olin niin väsynyt koko viikon että kotiin tullessani kaaduin sänkyyn ja nukahdin. Täten blogi jäi toiselle sijalle ja saatte tällaisen kuulumisryöpyn niskaanne nyt.

Toivon takakaviot korjattiin nyt viime viikon torstaina ja siitä syystä kaviot vähän lämpenivät taas. Olen liittänyt sen vaan huolettomasti kengitykseen, onhan se melko herkkäjalkainen. Samaisena päivänä Toivo harjoitteli ennen kengitystä myös kävelytyskoneessa aka karusellissa pyörimistä. Toivo käveli suoraa päätä sisään ja osasi todella nätisti pienen alku kankeuden jälkeen kävellä Danin ja Tripolin välissä.

Perjantaina ratsastin nopeasti kaikki askellajit läpi ja lauantaina mulla oli Heinin sileän tunti. Toivo oli aika kiva ja teimme samoja  vanhoja juttuja kuten avoväistövoltti-kahdeksikkoa sekä voltteja takaosaa väistäen. Ravi oli aika normaalia, toiseen suuntaan ehkä vähän huonoa. Vasen laukka taas oli ihan super super hyvä. Sain laskettua siihen säännöllisen rytmin lukuun ottamatta loppua jolloin me molemmat ehkä väsyimme ja tahti pääsi nousemaan hieman. Silloinkin vain hieman.

Sunnuntaina tein pikaisesti puomeja kokeillen uutta kuolainta joka toimii älyttömän hyvin Toivolla. Pidätteet tuli tosi hyvin ja kaikki muutkin reaktiot paljon nopeammin ja paremmin kuin aiemmilla kuolaimilla. Tokihan Toivo oli vähän reippaampi yms koska onhan ne puomit nyt kuitenkin puomeja. Puomityöskentelystä video postauksen lopussa. (ääniraidallinen) Kommenttini videolla omia mietteitä, ei ammattilaisen sanoja

Maanantaina Otimme ensimmäiset hypyt pitkään aikaan joista video instagramissa nickillä @_tuskantoivo_ Toivo toimi Sunnuntaina testatulla kuolaimella älyttömän hyvin ja päätimmekin Heinin kanssa, että menee kuolain vaihtoon. Kyseessä on siis tämä turtle topin kuolain joka lukittuu suoraksi eikä mene poskihampaisiin kuluttamaan niitä. Tosi kiva kuolain!!

Tiistaina en itse päässyt tallille ja äiti kävelytti Toivon, Keskiviikkona tein vaan kaikki askellajit rennosti ja tänään ratsastin sileällä ihan kunnolla. Tein mm. avoväistövoltti kahdeksikkoa joka sujui jo ehkä hieman paremmin kuin tunnilla lauantaina. Muutaman pohkeenväistön tein myös. Väistöt olivat aika ruosteessa ja tuntuivat jopa käynnissä _todella_ hankalalta.Katsokaahan video ja toivokaa ripeämpää postaustahtia jatkoon!

///Annika
 

7 kommenttia:

 1. Tää ääniraidallinen video oli tosi kiva, samoin koko muukin postaus :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva musiikin sijaan taustalla sun omaa ääntä! Toivolla on hyvä rytmi laukassa, ja eron vahvuuteen kyllä huomaa todella hyvin. Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että video oli mieluisa ja kiitos tsempeistä <3

   Poista