Kirjoittaja

Moi! Olen Annika, 2001 syntynyt tyttö Sastamalasta. Olen luonteeltani ailahtelevainen, ystvien kanssa pirteä ja iloinen, mutta uusiin ihmisiin suhtaudun vähän varauksella. Minulle on kuitenkin helppo tulla juttelemaan, vaikkakin joudut itse tekemään aloitteen. Olen ollut pesko-lakto-ovo-vegetaristi noin vuoden ja sitä ennen en syönyt kanaa. Tähän syynä siis on eettiset syyt ja olenkin hyvin eläinrakas. Meillä kotona asustaa 6 kania joista lisää täällä, ja 5 kotiloa.
 Olen harrastanut ratsastusta säännöllisesti n. 6 vuotta + 2 vuotta epsäännöllisesti talutusratsastuksessa. Tällä hetkellä olen ratsastustaidoiltani noin heB ja re. treeneissä 105. Tavoitteeni ratsastuksessa on menestyä kansallisissa suokki-luokissa ja haave tietenkin olisi voittaa suomenhevosten estemestaruus jonkun upean suomiputen kanssa.

Harrastan ratsastuksen lisäksi kanihyppyä, ja satunnaista valokuvaamista. Kamerana toimii Nikon D 3200. Hankintalistalla siihen 55-200mm putki.

<3: Annika

4 kommenttia:

 1. Huh huh sie oot viä iha liian nuori tommosseen vegaani juttuun ei sun ikäsen tarvii viä kattoo mitä laitat suuhun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule anonyymi. Minä ihan itse olen päättänyt tämän asian ja kyse ei ole siitä ettenkö tykkäisi lihasta tai että esimerkiksi yrittäisin laihduttaa. Ja kyllä, minun ikäisen todellakin pitää miettiä haluaako tukea eläinrääkkäystä.

   Poista
  2. Lihantuotanto suomessa ei useikaan ole eläinrääkkäystä. Ainakaan nautatiloilla... Kaiken lihan tuotannon leimaaminen eläinrääkkäykseksi on aika rajua, jollekin se kuitenkin on elinkeino ja työ, monessa paikassa eläimiä hoidetaan rakkaudella, omankin terveyden kustannuksella. Vegaanisuus on jokaisen oma asia ja siinä ei ole mitään pahaa, mutta eläinrääkkäyks "leimaa" ei silti pitäisi heilutella miten sattuu

   Poista
  3. Hyviä pointteja mutta omiin kokemuksiin nuo eivät täsmää 😊

   Poista