lauantai 21. tammikuuta 2017

Kuvia ja uusi banneri!

Niinkuin varmaan muistatte, kerroin tässä postauksessa siitä, miksi Toivon jalka todennäköisesti taas turvottaa. Kun kävin pellolla kävelemässä epätasaisella pohjalla, jalka ja samoin samanpuolen takajalka oli jonkinverran turvonnut. Laitoin magneetiti yöksi jalkoihin, ja tiistaina, takajalka oli notrmaali, etujalkakin parempi. Nyt kuitenkin todella epäilyttävästi myös vastakkaisen puolen jalat olivat vähän lämpimät. Ei, en todellaankaan teidä mikä hevosella on, mutta epäilen kengitysvirhettä.

Tuttu kengittäjä kävi keskiviikkona korjaamassa kavioita. Ja mole,mmissa etukavioissa oli vikaa. Toista ei uskaltanut edes kerralla korjata. Mietimme, että kengittäjä on saattanut yrittää korjata Toivon jalka-asentoja kengityksellä. mutta toisaalta 12-vuotiaan hevosen jalka-asentoja on aika turha yrittää korjailla. Ei ne siitä muutu. Kaviot saatiin kuitenkin nyt ihan käyttökelpoisiksi. Torstaina, varsinkin vasen etujalka oli turvonnut, mutta kaikki muut jalat olivat lämpimiä. Varmistin asian vielä ammattilaiselta, mutta niinkuin arvelinkin, se johtui vaan siitä, että asentoa oli muutettu. Nyt eilen ja tänään jalat olivat kaikki kunnossa ja Toivo pursuaa energiaa.

Kävimme tänään kuvailemassa parit kuvat Toivosta. Yritin ottaa sen kanssa vähän ravia, jos saisi kivoja ravi kuvia, mutta niistä tuli vaan lähinnä tärähtäneitä sähellyskuvia, molemminpuolisen naurun kera. Laitan nekin nyt tähän jotta tekin saatte hilpeyden aihetta. Kävin vielä sen jälkeen ottamassa tarhalla Velmistä jonkun kuvan. Yhdistetään siis tässä postauksessa kuulumispostaus ja kuvapostaus! Mikä on suosikkisi?

1
2
3
4

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

5

6

7

8

9

10
Huomasittehan, että myös banneri on muuttunut. Tykkäättekö? Huomatkaa myös blogin reunassa oleva aktiivisimmat kommentoijat palkki. Koko vuoden aktiivisimmalle on loppuvuodesta luvassa yllätys!

12 kommenttia:

 1. Lemppari kuvat 5&8 ja hieno toi uus banneri❤

  VastaaPoista
 2. Onpas ollu hyvä kuvaaja ����

  VastaaPoista
 3. 3&10 oli mun suosikit!

  Harmi kun Toivon jalat taas menee ja liitää, onneksi kuitenkin näistä saa jo nykyaikana selvän, ennen vanhaan olisi mennyt vähän toisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja jalat alkaa onneksi nyt olla ainakin toistaiseksi kunnossa.

   Poista
 4. Nää tämmöset postaukset on kyl kivoi. Lempparini olivat 7&8

  VastaaPoista