maanantai 2. tammikuuta 2017

Toivo, Maailman Monin Poni

Toivo se oli taas lastenkuljettimena. Tälläkin kertaa serkkuni 2v. ja 4v. Ennen ollaan käyty ratsastamassa, mutta tällä kertaa laitoimme kärryt perään ja teimme 3.4 km lenkin. kellekkään ei tullut kylmä, eikä tylsä ja pienet ihmettelivät milloin mitäkin. Toivo teki tietysti kiltisti hommat ja oli harjattavana. Serkut opettelivat suojien laittoa ja harjaamista. Suojien laiton yhteydessä tosin ei meinattu millään ymmärtää, ettei hevosen jalan vieressä saa olla polvillaan, mutta ehkä sekin muistetaan ensi kerralla.

Toivo käyttäytyy aina niin tosi kiltisti kun on pieniä. Vaikka välillä nealkaa syystä tai toisesta huutaa, se on kiltisti paikallaan. Myös taluttaminen onnistuu vaikka kaksi vuotiaalta. Myös monen monta hoitajaa kelpaavat. Nytkin parhaimmillaan ympärillä pörräsi 6 ihmistä ja Toivo vaan tuntui nauttivan saamastaan huomiosta. Toki välillä oli käytävä katsomassa, olisiko edes sen pienimmän taskussa namia, ja usein se jotain löysikin.

On se vaan jotenkin niin jännä, että kun se kuitenkin hypätessä ja välillä sileälläkin kuumuu reilusti ja on muutenkin välillä hankala, rynnii pahoina päivinä taluttaessa ja saa veren kiehumaan. Kuitenkin aina lasten kanssa se on todella, todella rauhallinen. Toisaalta, onko se nyt edes ihme, onhan se kuitenkin suokki!

Ei nyt jaaritella tästä aiheesta enempää vaan annetaan kuvien puhua puolestaan. Onko muilla tälläisiä maailman monin moni tittelin omaavia poneja tai hevosia?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti