sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Turvotusta (+video!)

Postaus kirjoitettu lauantaina, mutta videon julkaisuongelmien vuoksi julkaistu vasta sunnuntaina. Huomioi siis aikamuodot!
 
Toivolla oli kengitys tiistaina. Nyt toden näköisesti mietitte miksi ihmeessä kirjoitan kengityksestä, mutta tämä on vain alustamista. Kengitysväli oli tällä kertaa 1.5 viikkoa pidempi kuin normaalisti, koska kenkäämisen tarvetta ei nähty aiemmin. Toivolla oli myös vasemmasta etujalasta toinen etuhokki viikon ajan kokonaan pois, koska reiästä meni kierteet.

Tiistaina kengityksen jälkeen vasen etujalka turposi inan vuohisnivelen kohdalta. Missään kohtaa kaviopulssia ei kuitenkaan tuntunut, eivätkä muut nivelet tai jänteet olleet normaalista poikkeavia.Tiistai, keskiviikko ja torstai käveltiin. Perjantaina turvotuksesta ei ollut jälkeäkään, mutta kävelimme silti. Tänään kävimme Heinillä, teimme kevyesti, ilman väistöjä tai pieniä teitä. Laukkasimme vähän, ravasimme vähän ja kävelimme paljon. Varmuudeksi siis, jos jalassa oli jotain , että saa parantua rauhassa.

Varteen otettavin vaihtoehto, siitä, mikä jalkaa vaivasi, on se, että se on rasittunut epäsäännöllisestä liikunnasta huonolla pohjalla ja nyt, kun kengitysväli oli pidempi, asento muuttui enemmän edelliskertoihin verraten. Näin jalka saattaa ottaa nokkiinsa ja ärtyä vähän. Kranioon kun keskiviikkona menemme, aionkin pyytää Päiviä vetämään huippukylmät etujalkojen vuohis- ja kavionivelten kohdalle, miksei myös polviin.  Toivo liikkui kuitenkin kokoajan normaalisti, eli en huolestuisi vielä niin paljoa, että klinikalle olisi asiaa. Loppukäyntejä kun äiti kävelytti, huomasin, että oikea takajalka liikkuu ehkä inan paremmin, täytyy siis mainita siitäkin Päiville.


Tämän päivän tunnista sen verran, että olin itse aika väsynyt, en jaksanut ratsastaa ja lonkan koukistajat olivat niin jumissa, että en saanut niitä auki ja peppua penkkiin. Laitan siis itseni piikkiin sen, että asetus oli milloin mihinkin ja lavat itä-länsi suunnassa sekaisin. Ratsastin muutenkin huonosti, huolimattomasti enkä keskittynyt.  Kuvia ei ole, joten saattekin nyt taas pitkästä aikaa tänne videota treeneistä. Niinkuin videostakin huomaatte, ei oo parasta mitä esim. Instagramin videoissa lähiaikoina sileältä, mutta laitetaan se nyt mun huolimattomuuden piikkiin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti