maanantai 27. helmikuuta 2017

Riders Inn-treenit

Lauantaina suuntasimme talliporukan kanssa treenaamaan isolle maneesille. Lähdimme siis ottamaan lisävauhtia kisakauteen Hyvinkäältä Riders Innistä. Teimme samalla ensimmäisen radan neljään kuukauteen, eli esteet pysyivät pieninä.

Lähdimme aamulla 8.30 ajamaan tallilta kohti Riders Inniä. Matkaan kului reilu kaksi tuntia ja pääsimme onnistuneesti perille. Ryhmiä oli 3 ja itse olin viimeisessä ryhmässä, eli Toivo jäi hetkeksi koppiin ja menin auttamaan esteiden muuttamisessa. Pian kuitenkin Dani piti ottaa kävelemään ja koska Toivoa ei voi koppiin jättää yksin, otin sen mukaani maneesiin esteiden nostelu hommiin.

Kun tuli meidän valmennuksemme aika, laitoin Toivon kuntoon ja aloitin verryttelyn. Tein ihan tosi tosi kevyen verkan, jotta hevonen ei väsy ennen hyppäämistä huonon kuntonsa vuoksi. Toivo oli verkassa jo ihan kivan tuntuinen ja tosi tyytyväisen ja innostuneen oloinen. Tein ravissa ihan vähän taivuttelua ja laukkasin eri temmoissa muutaman kierroksen. Sitten kävelin ja odottelin että Netta oli valmis.


Aloitimme hyppäämisen yhdestä pienen pienestä pystystä. Ratsastin kaksi ensimmäistä hyppyä ihan pieleen ja tein laukan tempon ns. väärinpäin eli himmailin kaarteessa ja otin eteen kun piti odottaa, jolloin paikat tulivat aivan liian pieniksi. Positiivista tässä oli se, että mun virheistä huolimatta Toivo kuitenkin hyppäsi puhtaasti pienen pienen pystyn. Sain etäisyydet kuitenkin korjattua kun estettä nostettiin ja hypyt onnistuivat huomattavasti paremmin kuin ensimmäisessä alla olevassa kuvassa. Otimme muutaman verkkahypyn vielä okserille ja ne paikat tulivat suoraan paremmiksi.Yksittäisten verkkahyppyjen jälkeen teimme osia radasta ja ne onnistuivat ihan super hyvin. Toivo tuli kivasti takaisin ja laukkasi jalasta eteenpäin ja odotti mun istuntaa jollain lailla. Ainoa ongelma on se, että nyt kun meillä on näin hyvä kuolain, mä välillä vahingossa otan liian terävästi kiinni tai otan vaan kiinni ilman jalkaa jolloin Toivo jäi pomppimaan kirjaimellisesti _paikalleen_ pää ylhäällä sivuttain. Eli mun pitää keskittyä vielä lisää jalan ja käden sopusuhtaisuuteen. Loppuun hyppäsimme radan jonka voitte katsoa instagramista. Radassa oli 11 hyppyä. Ensimmäiselle esteelle en saanut täydellistä paikkaa, mutta Toivo oli skarppina ja yritin tukea sitä joten virheeltä säästyttiin. Loput paikat olivat oikein hyviä, mutta siitä huolimatta sarjalta tuli okseri alas ihan vaan silkasta huolimattomuusvirheestä. Tosi tyytyväinen olin ja niin ihana fiilis jäi tästä päivästä.Huom! uusi sivu "´kuvasivu" on saanut ensimmäisen osan ensimmäisistä käytettäviksi tulleista kuvista Varsan 2-tason kisoista 26.2.2017 100 cm luokasta käykää katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti