sunnuntai 14. helmikuuta 2016

#11 pitkästä aikaa...

Mulla on ollut nyt paljon kiirettä ja muutakin joka nyt on vähän vienyt aikaa ja huomiota niistä lisää täältä. Mutta tärkeintä on että oon nyt taas tässä, vai mitä?!
    Me ollaan Toivon kanssa käyty maneeseilla ratsastelemassa kun kenttä on ollut huono. Mutta nyt kuitenkin haluan kertoa eilisistä kisoista!
    Uskallettiin mennä kokeilemaan miten on tapahtunu kehitystä. No valittiin, että mennään huittisten ratsastuskeskukseen hyppäämään 70cm ja 90cm. Valinta oli hyvä! Ilmapiiri oli todella hyvä enkä kuullut kenenkään puhuvan toisista pahaa. Mekin päästiin kerrankin kisoista pois hyvällä mielellä eikä ihan pystyyn haukuttuna, kiitos siitä.
  
   Olinkin käynyt jo perjantai-iltana kamat kasaan joten ne olivat jo pakattuna kun aamulla tulin talliin.
Aamutallin teon jälkeen otettiin Toivo käytävälle, harjattiin se, kuljetussuojat jalkaan, BOT selänlämmitin ja loimet päälle ja menoks. Olin jo perjantaina pessyt jalat ja hännän, sekä kaviot ja rasvannut ne joten häntä ja jalatkin oli nopeasti hoidettu ja päästiin matkaan.

Kisapaikalle päästyämme menimme katsomaan maneesille, mikä tilanne siellä oli. Sillä aikaa Anniina oli vahtimassa Toivoa kopilla. Lähdimme sitten takaisin kopille kun Toivo huusi ja kuopi siellä. Laitoin suitset kopissa ja opin Toiovn ulos. Ulkona sitten suojat vaihtoon, satula selkään ja loimi takaisin päälle. Sitten vaan kävelemään toiselle maneesille. Pääsin sitten siellä onneksi jo vähän ravailemaan ja laukkailemaan ennnen virallisen verkan alkua, verkka kun oli niin kovin lyhyt. Ensin hyppäsimme pikkuluokan alkuun vähän kuin verryttelyksi. Toivo oli tosi hyvä ja rauhallinen. Uusinnassa sitten tuli pari raville rikkoa kun laukka ei vaihtunut esteellä ja tultiin vastalaukassa kaarteesen. Muuten oli ihan hyvä rata.
sitten oli 90cm vuoro. Tässä oli taitoarvostelu. Miinusta tuli rikkonaisesta ja huonosta rytmistä, sekä mun liian pitkistä jalustimista ja pohkeen irtonaisuudesta. Ihmettelen ettei mun rumista pidätteistä tullut mitään miinusta. Alla video 90cm!

Videoon tästä!

2 kommenttia:

  1. Hyvi menitte! :) ja noi Toivon kuljetussuojat on nii söpöt :3

    VastaaPoista