lauantai 23. tammikuuta 2016

#10 hyppelöitä


Torstaina oli taas estehyppelöt Maijalla. Toivo oli aivan superhyperhyvä. Ainoo että mä ennakoin vähän ponnistuspaikkojen kanssa liikaa ja koitin yliratsastaa... vaikka Töpsi kyllä hoitaa kunhan vauhti on siedettävä. Linjat on aika vaikeita, niillä kun vauhti pääsee välillä vähän nousemaan liikaa. Kehitystä on tapahtunut myös siinä, etytä saan nykyään pidätteet kunnolla läpi, joten en jää epähuomiossakaan roikkumaan ohjiin.
toiseksi viimeisen radan esteitä
 Toivo oli alkuun toooosi hyvä, viimenen rata kun oli sen 90-110cm niin mä aloin kattoon vähän paikkoja väärin, ja Toivo tuli liian pohjaan vaikka olisin halunnut kauempaa. Toisaalta taas se mun paikka olis ollutkin liian kaukaa jo siinä vaiheessa. Olisi pitänyt vaan ratsastaa kauempaa ne paikat kunnolla, eikä vasta siinä vaiheessa kun tajuat että ei h!lv&t¤i
verkkahyppyjä
 Ensi viikolla taas hypyt samana päivänä, silloin taas kuulette lisää esteiden parista.
               Make kävi taas tänään pitkästä aikaa. Toivo oli taas tosi hyvä alkuun mutta innostu snousi vähän laukkaamisen jälkeen ja en saanut enään reisiä rentoutettua tarpeeksi istuakseni tarpeeksi syvälle satulaan joten se meni vähän plörinäksi. Alkuun hevonen oli rento ja letkeä, johon olen erityisen tyytyväinen, jopa käynnin sain lyhennettyä aika kivaksi.
verkkahyppyjä      

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Olisi kiva nähdä videota valmennuksista, etenki hyppelöistä :)

    VastaaPoista
  2. http://minnan-elamaa.blogspot.fi/ Heitin sua haasteella!

    VastaaPoista