tiistai 5. tammikuuta 2016

#8 Hööksin ja Horzen ostoksia

Kyllä, kaupassa on vielä tavaraa muillekkin jäljellä, en vienyt kaikkea! Oikeastaan en löytänyt kauheasti mitään. Halusin nyt kuitenkin näyttää teillekkin mitä ostin!

Toivo sai tuollaisen juottoämpärin, joka on todella kätevä varsinkin kisapaikalla. Siinä voi kuljettaa kätevästi tavaraa ja se taittuu niin, että kahvat saa ns. yhteen.
Päätin samalla ostaa sille tuollaisen tasty apple kiven, joka laitetaan karsinaan roikkumaan tuosta vihreästä narusta. Naru vaan oli niin pitkä että jouduin tekemään oman sävellyksen sen kiinnittämisestä.
Tuo happy mouth apple kuolain on sellainen jota olen suunnitellut jo pitkään. Nyt se tuli hankittua, ja voin sanoa että kannatti. Herra toimi hyvin ja tuntui olevan jopa herkempi ja varsinkin kevyempi edestä tällä kuolaimella.
sitten jotain vähän itsellekkin! Eli pikeur kypärä. Oli muuten pientä kokoa! Mulla on kypärä koko 57 ja tämä piti ostaa 59 koossa jotta oli sopiva. Mukava kypärä, ainoa vaan että tällä saa kisata vaan tämän vuoden loppuun, kunnes tulee se uusi turvallisuussäädös. Kotona tietenkin voi käyttääm, mutta kisoihin sitten hankittava taas uusi kypärä. Topparatsastushousut löytyi kanssa vihdoin. Voin kertoa että on muuten lämpimät ja pysyy jalassakin kun on ne sellaiset jalan alle laitettavat lenkit ja henkselit.
Toivo sai vielä uudet päävehkeet esteille, eli  nuo meksikolaiset. Rintaremmimartingaali ja uudet jalustinremmitkin tuli ostettua. Toivo sai myös uuden kuivatusloimen, mutta siitä ei ole kuvaa. Itse ostin uudet kuomat, ja nyt ei enään varpaat jäädy! Tänään Maijalle jumppaamaan, siitä myöhemmin lisää
<3:lla Annika3 kommenttia:

  1. Hei vähän kiva toi kypärä! Ite ostin kans joskus enne ku D meille tuli ni ton kivi systeemin mut en oo sitä viel kokeillu :D mut kiva postaus!

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista