keskiviikko 13. tammikuuta 2016

#9klippaus

Heippa taas pitkästä aikaa... Toivo oli ainakin mun mielestä jo järkyttävä karvaturri, joten se sai luovuttaa nyt karvansa pois. Maja kävi klippaamassa Toivon, ja voin sanoa että tuli uskomattoman hyvää jälkeä!
Toivo taas oli klippauksessa oikea ammattilainen. Melkein nukahti käytävälle. Toisaalta, sehän on pelkästään hyvä asia. Toivo oli oikea mallioppilas. Mä ite oon sitä mieltä että Toivo näyttää paaaljon sporttisemmalta kun se on klipattu.Hirveästihän siitä eikarvaa lähtenyt, koska se on klipattu kolme kuukautta sitten viimeksi. Kuitenkin oli sen verran pitkä että hiestä kuivuminen vei vähintään 2 tuntia joka kerta.
                                                                            Ennen
                                                                         Jälkeen

Kaiken kukkuraksi Toivon pyllyn päällä komeilee tällähetkellä...tattadataaa.... SYDÄN!!!!
Tänään Toivolla on hieroja, joten taas on vähän kevyempää menoa muutama päivä. Sunnuntaina me oltiin Maijan maneesilla Lauran valkussa. Sieltä piti tulla kuvia mutta kas kas. Kuvaajalta loppui kamerasta akku vaikka se oli ollut lähtiessä täysi. 

Kentälläkin pystyy nyt ratsastamaan kun on lunta, mutta kuka nyt kentälle menisi kun vieressä on pelto, joka on yhtä hyvä paikka ratsastaa näillä keleillä kuin kenttä. Ei vaan, kyllä me ainakin mennään kentällä. Eilen olin vaan poikkeuksellisesti pellolla vähän irroittelemassa. Maastossa kun ei olla nyt käyty vähään aikaan. Tietkin ovat niin kovia että ei maastokaan ole välttämättä ihan paras paikka näillä ilmoilla.

<3:lla Annika

1 kommentti: