lauantai 16. huhtikuuta 2016

#17 Valmennusviikonloppu

Viime viikonloppu oli suht raskas, koska molempina päivinä oli valkku. Aloitetaan tuosta lauantain valmennuksesta eli Bruno Freire oli pitämässä stall nanhialla este-, puomi- ja kavalettivalmennuksia joihin mekin Toivon kanssa osallistuttiin.  Bruno puhuu englantia, mutta onneksi Heini pelasti ja tulkkasi mulle!
Alussa tehtiin laukassa ja ravissa temmonmuutos tehtäviä. Sen jälkeen aloitimme puomityöskentelyn ja menimme puomien kanssa muutamaa eri tehtävää jonka jälkeen aloitimme hyppäämisen. Toivo oli aika reipas koko ajan ja tuli väleissä tosi vahvaksi...Toivo teki kuitenkin hyviä hyppyjä, mitä nyt muutama vähän pohjuaan jne mutta kokonaisuudessaan oli ihan hyvä.
Brunon omat kommentit Toivosta oli lähinnä että hyppää hyvin ja korkealta, hauska hevonen. Olin kyllä tosi tyytyväinen että menin Brunin valmennukseen, ja voinolla varma että kun Bruno seuraavaksi tulee suomeen ilmoittaudun tuota pikaa valmennukseen.


Sunnuntaina oli sitten taas Laura Porthanin kouluvalmennus. Viime valmennuksesta oli jo niin paljon aikaa että olin unohtanut kaiken ja valmennus meni vähän niin ja näin. Teimme voltteja ja siirtymisiä ja tyhmänä menin laukkaamaan jo alkuverkassa, jonka seurauksena Toivo oli normaalia kuumempi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti