maanantai 8. elokuuta 2016

#36 Nyt se napsahti

Nimittäin meidän ensimmäiset jalkavaivat. Toivohan siis kielsi Ypäjällä verkassa ratsastajan järkyttävästä (toistuvasta) virheestä esteen sekaan ja kolautti todennäköisesti siinä rytäkässä jalkansa. (postaus kisoista heti, kun saan kuvat) Jalka on ollut nyt jonkinverran turvonnut ja koska turvotus ei ole näinä muutamana päivänä laskenut, kutsuin eläinlääkärin vilkaisemaan jalkaa. Tosiaan, koska Velmi rokotettiin tänään, saatiin Toivon jalka tsekattua siinä samalla mukavasti.

Jalka ei ollut kosketusarka ja koska Toivo liikkuu ihan puhtaasti, selvittiin vain 3-4 päivän kipulääke-kuurilla. Nyt ensinnäkin Loimaan kisoihin meneminen on vaakalaudalla, ellei jopa aika epätodennäköistäkin, joka tosin ei nyt niin iso menetys olisikaan. Täytyy nyt vain toivoa että jalka paranee tällä ja jatkotoimenpiteitä ei tarvita.

Olenkin jo ehtinyt miettimään tässä joutopäivinä sitä, milloin mahtaa meille narahtaa näitä ongelmia, onhan meillä mennyt terveydellisesti nyt tosi hyvin. Onneksi nyt vain tälläinen suhteellisen pieni ongelma, joka saadaan toivonmukaan hoidettua kylmäämisellä ja antibiooteilla pois.

Meidän onneksemme eläinlääkäri oli ihana ja pääsi samana päivänä kun soitin katsomaan jalan ja saatiin homma heti hoitoon! Toivokin otti lääkkeen kiltisti mukisematta, se on niin kamalan kiltti <3

Välillä tälläistäkin arkea, alamäkiä ja ylämäkiä tähän hommaan kuuluukin. Välillä meidänkin vuoro ajaa alamäki alas ja nousta sieltä taas ehjänä ylös.

Lopuksi vielä muutama kuva aiheella ei aihetta

3 kommenttia:

 1. Voi ei :( Pikaista paranemista Toivolle!

  VastaaPoista
 2. Harmi että Ypäjällä onni ei niinkään ollut matkassa, ensi kerralla sitten :)
  Pikku vinkki: jos haluat kuvat postauksessa isommiksi, klikkaa tekstiä kirjoittaessasi kuvaa ja klikkaa palkissa (kun klikkaat kuvaa, sen ylä- tai alapuolelle ilmestyy palkki) tekstiä "Erittäin iso" tms.
  Rapsut toivolle vanhalta talliltaan, ikävä on kova ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Kuvani ovatkin aina suurina. Harvemmin niitä erittäin suuriksi laitan, koska ne osuvat siten ikävästi sivugadgettiin.

   Poista