sunnuntai 21. elokuuta 2016

#39 Mitä seuraavaksi?

Mä kun luulin että me voidaan alkaa ens viikolla treenaan normaalisti...

Ratsastin Toivolla muutama päivä sitten kevyesti ja se oli ok. Toissapäivänä ravi oli kuitenkin inasen epäpuhdasta. Ravin epäpuhtaus näkyi oikeastaan vain silloin, kun turvonnut jalka oli sisäjalkana. Vaikka turvotus ja ontuminen on hyvin vähäistä, mun luonto ei vaan anna asian olla. Otin yhteyttä Luonnollisesti hevosille, koirille, ihmisille yritykseen ja kysyin kuulostaisiko vaiva siltä että pystyisitte auttamaan. Vastaus oli kyllä ja näin varasin toivolle ajan cryonichoitoon sekä kraniosakraaliterapiaan.  Tänne suuntaamme siis tiistaina ja teen tästä erillisen postauksen, ellen jopa videota.

Myös klinikalle todennäköisesti suuntaamme, tai ainakin jollain keinolla tämä pitäisi saada ultrattua. Ihan varmuudenvuoksi, mä kun en kestä epätietoisuutta enää hetkeäkään. Nyt me vaan käpsytellään nämä pari päivää ja tiistaina käväisemme siis tuolla cryonichoidossa ja kraniossa, toivotaan että niistä olisi Toivolle hyötyä.

Entä mitä nyt?
Nyt siis kävellään ja katsotaan mitä aika tuo tullessaan. Kuninkaalliset saattaa jäädä väliin , ja varmaan jääkin. Katsotaan jos päästäsiin edes aluemestaruuksiin. Jos joku, niin se on selvää että Toivo hoidetaan kunnolla niin kauan kuin hoitamista on.

Kapun kanssa piti mennä tänään kisoihin, mutta sekin iski takapakkia eikä päästykään. Pojalta irtosi kenkä muutamaa päivää ennen eikä kenkääjää saatu noin vaan. Näimpä kisat peruuntuivat. Toivottavasti ensikerralla olis parempi tuuri!

Nyt tälläinen lyhyt kuulumispostaus, toivottavasti tykkäsitte ja jaksoitte lukea tälläistäkin taas välillä!


3 kommenttia:

  1. Kiva kun otat tälleen pian yhteyttä ja pyydät apua, usein näkee ja kuulee hevosomistajia, jotka odottelevat tekemättä liian kauan ja ongelma vain suurenee. Terkkuja Toivolle ♥

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista