tiistai 23. toukokuuta 2017

Mahapisteet reagoi

 Kaikki kuvat c. Alisa Kiikala
sori nää kevennyskuvat, koittakaa kestää (kantapääkin nousee prkl ku on vähän sopimattomat kengät XDDD)
Vihdoin pääsen taas kirjoittamaan jotain  oikeaa kun kokeet ovat peruskoulun osalta kokonaan ohi. Tosiaan nyt ihan kamalan koeruuhkan ja kouluhommien tungoksen vuoksi en ole ehtinyt kirjoittaa muutakuin kisapostaukset. Nyt siis lyhyt kuulumispostaus joka on kuvitettu reilu viikko sitten otetuilla kuvilla.

Toivo on ollut sileällä ratsastaessa nyt todella energinen ja vähän kuriton. Niinpä tuossa muutama viikko sitten Kirsin valkussa Kirsi totesi että jospa kokeiltaisiin tuossa laukassa gramaaneita ensi kerralla. Niit kokeiltiin ja tästä lähin ratsastan 2-4 kertaa kuussa gramaaneilla. Gramaaneista kirjoitan vielä erillisen postauksen. Nyt asia on jo pätkittäin vähän paremmin reilassa vaikka Tovolla edelleen on energiaa vaikka muille jakaa, ja sitten kun se on väsynyt se ei ainakaan suostu keskittymään ja sekin purkautuu riehumisena.
Hypätessä Toivo oli muutama viikko sitten kotona todella hankala. Nyt viime viikolla se kuitenkin oli todella rento normaaliin verraten ja hyppäsi tavanomaiseen tapaansa ihan hyvin. Kisoissakin hyppy kulkee, mutta perkele kun on se välien ratsastaminen hankalaa. Nyt eilen se oli kuitenkin taas aika villi, mutta toimi ihan ok kuolaimenvaihdon takia, josta myös aion kirjoittaa erillisen postauksen.

Viikko sitten Toivolla oli akupunktio ja kranio. Sen mahapisteet olivat todella todella herkät. Olenkin välillä ihetellyt satulavyön kiristämisen aikaan luimimista, mutta joka kerta kun olen tarkistanut mahaäänet ovat ne olleet normaalit enkä ole osannut huolestua. Tiina epäili kuitenkin että mahassa olisi hiekkaa tai muuta sellaista ja Toivo onkin nyt psylliumkuurilla. Toivotaan että se olisi sitä hiekkaa ja tulisi ulos kuurin avulla ettei tarvitse lähteä klinikalle kuvaamaan mahaa tai mitään muutakaan.

Toisin sanoen tällähetkellä ei ole ehkä taas paras hetki ratsastuksen ja hevosten parissa, mutta eiköhän tilanne tästä muutu. Nyt mulla on ainakin ihan hirveesti ideoita blogin suhteen ja mielipidepostauksia on ainakin tulossa tässä ajan myötä. Nauttikaa te nyt kauniista päivistä kun niitä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti