torstai 9. kesäkuuta 2016

#29 Tavanomainen kesämyrsky

Päivällä puhalteli tuuli aika kovaa ja käväisin katsomassa forecasta millaista säätä on lupailtu illemmaksi, koska meillä oli tarkoitus lähteä eilen Emmin kanssa maastoon. Foreca näytti illaksi, eli siihen 18.00 pintaan kovia tuulenpuuskia, jopa 14 m/s. Joten päätin, että taidankin mennä vähän aiemmin ratsastamaan, esimerkiksi joskus kello 16 pintaan, jolloin tuulenpuuskatkin olisivat pienempiä.Päätimme kuitenkin lähteä maastoon, ja kävimmekin sitten tekemässä n. 11 kilometrin maaston, johon aikaan kului vaivaiset 1h 25 min! Toivo oli aika väsynyt maaston jälkeen ja jäi sisälle syömään ja nukkumaan.
Pikkusisko ja Toivo <3


Illemmalla kävimme katsomassa vielä Kämmäkässä paikkoja. Toivo lähtee sinne viikoksi tämän viikon perjantaina, koska tallin porukat lähtevät leirille ja Toivo ei voi olla yksin tallilla. Toivon kaverina siellä onneksi on jo vanha tuttu Velmi-herra, sekä Salme ja nuorempi tamma Kirppu, joka tosin oli kamalassa kiimassa, sekä syötävänsöpö 2-vuotias suokkivarsa.


 Paikat olivat kivat, ja tilaa oli vaikka muille jakaa. Ainoa ongelma on, että näin veden läheisyydessä hyttysiä ja muitakin öttiäisiä on enemmän, mutta onneksi on solheds öttiäismömmöt.

Mainitsen nyt vielä eilisestä valmennuksesta sen verran, että ei todellakaan mennyt hyvin. En tiedä onko hieroja tehnyt viimekerralla jotakin erilaista, vai mistä kiikastaa, mutta hieronnan jälkeen Toivo on ollut todella huono. Katsotaan sitten mihin joudumme Sunnuntaina Urjalassa, jossa tarkoitus olisi hypätä 90cm ja 100cm. Toivotaan että eilinen maatso aukaisi paikkoja ja hellitti hermoja niin päästäisiin taas takaisin normaaliin arkeen.

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja Velmillä tais olla jo ikävä Toivoo nii pääsee nyt sen kaa taas oleen viikon! 😉

    VastaaPoista