torstai 2. kesäkuuta 2016

#26 Match Show 29.5. ja Kangasala 28.5.

Tässä tulee nyt vähän myöhässä postaus viikonlopun kisoista sekä tallin järjestämistä mätsäreistä.
Kangasalan kisoissa hyppäsimme Toivon kanssa siis 90 cm ja 100 cm.  Esteet olivat super kivoja ja monipuolisia ja rakastuin juurikin tuohon yllä olevaan angry bird esteeseen!

90cm:
Toivo oli verkassa super hyvä. Nopeat hypyt ja hyvin takaisin esteen jälkeen. Teki teräviä hyppyjä ja ratsastin kerran aika pohjaan esteelle niin sieltäkin nousi helposti ylös. Hevonen siis tuntui kaikinpuolin oikein hyvältä verkassa.
Radalle mentyämme lähtömerkin kanssa oli jotakin sähläystä ja jotenkin lähdin liian myöhään ja aika oli päällä ja äääääääää....en itsekkään tiedä mitä siinä oikein tapahtui mutta aikavirheitä kuitenkin kertyi roimasti ihan oman huolimattomuuden takia. Toivo oli kuitenkin radalla hyvä ja hyppäsi radan estevirheittä.

100cm:
Verkaan pääsi niin kovin aikaisin, että tein sen virheen, jota olen yrittänyt välttää, eli verkkasin hevosta liian kauan. Jonkun hevonen saattaa väsyä, mutta Toivolla nousee kierrokset, ja se olikin sitten metrin radalla todella kuuma. Kuumumisen takia tuli sähläystä ja liikaa imua linjoilla, jonka takia otimmekin sitten 3 puomia mukaan.
En ollut tähän päivään tyytyväinen, mutta jälkeenpäin ajateltuna, se tuo lisää kokemusta ja varmuutta radoille.

MATCH SHOW!
Olin ilmoittanut Toivon tallin järkkäämiin mätsäreihin ja sinne sitten mentiin. edellisenä iltana olimme rakentamassa kehää ja tekemässä kaikenlaista muuta järjestelyä, ja aamulla jatkettiin loppuun. En jaksanut kauheasti panostaa näihin, koska tiesin että Toivon mäyräkoira kropalla ei siellä pärjää.
Toivo kuitenkin esiintyi ihan hyvin kehässä ja sai pisteitä 44.5. Tuomarin kommentteja oli mm. ej ahtaat, tj väljät, pitkä runko. Tuomari vielä kommentoi erikseen, että hieno ruuna mutta runko puoli metriä liian pitkä. Sininen ruusuke, ja siihen loppui meidän mätsärit.Seuraava koitos olisi 12.6. Urjalassa Suomenhevosten kummajaisissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti