torstai 26. toukokuuta 2016

#25 Väsynyttä porukkaa...

Toivo oli eilen Maken estevalkussa, ja oli kyllä niin väsynyt että olin oikeinkin iloinen että tuli sade ja viileni ilma.
Päivät ovat olleet niin kuumia että auringossa mittari on mennyt reilusti 40 asteen paremmalle puolelle. Varjossa parhaimmillaan 26 astetta...Hevoset ovat päivät laitumella syömässä ja varsinkin Toivo oli eilen todella väsynyt. Näpäytin sitä muutamasti raipallakin mutta se ei edes reagoinut voimmakkaasti, vaikka herra onkin aika säikky raipan suhteen.
Tulimme ensin ravipuomeja ilman jalustimia ympyrällä. Välit olivat todella lyhyet ja niihin olikin tultava hevonen pohkeen ja ohjan välissä. Reippaasti, mutta lyhyin askelin. Sen jälkeen jatkoimme ympyrällä samaa laukassa muuttaen välit 2.5 metriin. 

Tästä sitten aloimme hyppäämään ensin pieniä linjoja, ja sitten tulimme rataa pienillä esteillä. 

Make siinä sitten nosteli esteitä ja hyppäsimme radan muutamaan kertaan vähän isompana. Hypyt oli ihan ok. Vähän löysiä, johtuen varmaan väsymyksestä. Kyllähän se siinä sitten vähän lämpesi ja saatiin edes jotain hyviä pätkiä alle ennen Kangasalan kisoja.  Kisoissa pompitaan 90 ja 100.2 kommenttia: