keskiviikko 12. lokakuuta 2016

#53 Olimme koulukisoissa?

Tarkkaavaisimmat taitavat jo tietääkin, että pistäydyimme KT-Tallin koulukilpailuissa sunnuntaina. Lauantaina kävimme ratatreeneissä kouluaitojen sisällä ja sunnuntaina starttasimme ohjelman.
Kilpailut siis olivat harjoituskilpailut, joiden yhteydessä pukukilpailu ja avoimet ovet.

Ratatreenit lauantaina sujuivat ihan hyvin. Verkka meni hyvin, mutta ratsukoita oli mielestäni maneesissa liikaa ja joku oli koko ajan tiellä tai minä olin jonkun tiellä eli ongelmilta ei voinut olla välttymättä. Rata itsessään oli kuitenkin OK. Ainoastaan tasapainon kanssa oli pientä ongelmaa (siis Toivon tasapainon, ei niinkään mun), en saanut sitä pidettyä laukkadiakonaalilla tasapainossa, ja Toivo pääsikin esittämään isointa raviaan laukkaamisen sijaan.Olin kuitenkin ihan tyytyväinen treeneihin ja siihen, että pysyin itse rauhallisena.

Sunnuntaina kävelimme taas KT-Tallille ja pääsimmekin suhteellisen pian tulostamme verryttelemään. Toivo oli verkassa super! Kuunteli ja oli levollinen sekä rauhallinen ja teki niinkuin pyysin. Tuomarin pöytäkään ei jännittänyt, eipä myöskään aidat. Kouluaitoja Toivo ei työkseen kunnioita, joten ihan liki en uskaltanut ratsastaa tai kouluratsastus olisi muuttunut esteratsastukseksi.

Radalla Toivo oli vielä älyttömästi parempi. Rauhallinen, levollinen ja ennen kaikkea tyytyväinen. Alkutervehdys oli vähän vino ja rauhaton, mutta se oli vielä osaltaan mun jännitystä. Voltit onnistuivat, tosin oikea lapa tipahti pelistä ikävästi pois, mutta niin käy kotonakin. Ravinlisäys oli tarkoituksella hyvin vaisu, jotta saan ravin varmasti takaisin muottiinsa lisäyksen jälkeen. Sen jälkeen käynti oli hyvää ja pohkeenväistö rauhallista niin kuini olin suunnitellut ja sekin vähän vaisua, juurikin, koska pyysin kaiken Toivolta mahdollisimman pienesti, mutta tarkasti ja hellästi. Toisessa pohkeenväistössä sama, tosin valitettavasti vähän kiireisemmällä mielellä. Laukkaohjelma oli todella, todella hyvä. Siis meille. Todella rauhallista ja tasapainoista menoa. Laukan pidennys vaisu, tosin tarkoituksella. Siitä melko tasapainoinen siirtyminen raviin ja lopputervehdykseen. Tervehdys, huokaisu ja kiitos! Olin niin älyttömän tyytyväinen, ja nyt pääsette itse katsomaan kuvista.

Samassa yhteydessä pukukisat kuten varmaan varustuksesta huomaa. Ja prosentteja kertyi meille sen 62.390% oikeuttaen sijaan 11/12.

c. Sanni Koivu

1 kommentti:

  1. Hauskan näköisiä kuvia! Onko Toivolla klippauksessa tuollainen teksti lavan alueella, vai onko vain tehty pukukilpailuja varten? :)

    VastaaPoista