tiistai 4. lokakuuta 2016

#52 Katsastusviikonloppu päivä 2

Ihan ensimmäiseksi. Viime postaus oli aika negatiivinen ja valmentaja oli käyttäytynyt kummallisesti. Kiitän teitä kommentoijia vielä, osa kommenteista oli niin kauniita että tuli ihan itku silmään. Kiitos teille rakkaat lukijat ja kommentoijat.
Nyt asia oli kuitenkin onneksi toisin. Meitä valmennettiin/katsastettiin samalla tapaa kuin muitakin, ilman syrjintää tai nenänvartta pitkin tirkistelyä. Päivä oli ihana ja onnistunut!
Valitettavasti kuvia ei ole, joten postaus on tylsä, lyhyt ja kuvaton. Koittakaa kestää. Lyön tuonne loppuun vielä kuitenkin ensimmäiseltä päivältä muutaman kuvan joka jäi silloin julkaisematta jotta ette joudu pelkkää musta-valkoista sivua tuijottamaan.

Olimme taas hyvissä ajoin paikalla ja pääsimme kävelyn jälkeen maneesiin verryttelemään. Teimme verryttelyn kilpailiverryttelyn tyyppisenä ottaen ravit ja laukat ensin läpi molempiin suuntiin, kokeiltiin kaasu, jarru ja ratti, sekä hypättiin molempiin suuntiin muutamasti pystyä ja okseria. Toivo tuntui vielä paremmalta kuin ensimmäisenä päivänä ja hyppäsi super hyvin ja terävästi sekä mikä tärkeintä, innokkaasti.
Tulimme muutaman erilaisen radan jonka jälkeen katsastus oli ohi. Toivo hyppäsi kahdella sanalla sanottuna todella hyvin.
Jos nyt kuitenkin vielä vähän hehkutan, niin mainittakoon, että se teki hypyt ihan niin kaukaa kuin pyysin, eikä tehnyt pikkuaskelia. Oli koko ajan menossa, ihme kyllä, olihan meillä ollut jo edellisenä päivänä kavaletti/pikkuestepäivä. Toivo oli todella innoissaan ja saimme kehuja. Myös ulkopuoliset ihastelivat kuinka kiltti ja rehellinen hevonen tämä on, johon sitten vastasin, että taitaa olla nämä kaikki Suomenhevoset tälläisiä.

Nyt voi oikeasti sanoa että teimme parhaamme ja jos ei riitä, ei riitä. Yrittämisestä ei ainakaan jää tälläkertaa kiinni. Nyt vaan jänityksellä odotetaan päästäänkö vai ei. Olen valmistautunut kieltävään vastaukseen, mutta ainahan se varmasti harmittaa, olishan toi nyt hienoa!


6 kommenttia:

 1. Hieno hevonen sinulla! Onko teidän alueella paljon halukkuuta aluevalmennukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hakijoita oli n. 35 eli halukkuutta on mielestäni kohtalaisesti.

   Poista
 2. Ihana kuulla että seuraava valmennus oli parempi ja teidät otettiin vastaan tasavertaisina muiden kanssa. Toivottavasti pääsisitte mukaan, oisitte sen kyllä ansainneet :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuulla että Toivolla oli hyvä vire päällä, se on kyllä mahtava hyppääjä, johon rakkaus näkyi jo ratsuksi koulutettaessa! Hyvä että saitte tällä kertaa enemmän valmentajalta näkemystä tilanteista!

  VastaaPoista