torstai 27. lokakuuta 2016

#55 Apua mikä tauko!

Eikä miten en oo kirjoittanut näin pitkään aikaan?! Kerrankin on tapahtunut vaikka mitä ja mä en oo kirjoittanut. Koska kuvia ei ole, teen lyhyen kuulumispostauksen, jotta pääsen uppoutumaan takaisin bloggaamisen pariin.

Toivon kanssa käytiin syyslomaviikolla klinikalla tsekkaamassa satulat, tehtiin taivutukset ja ell katsoi Toivon käsikopelolla läpi. Hevonen onneksi terve kuin pukki ja estesatula sopiva. Onnekseni koulusatula oli vähän epäsopiva ja päätimme uuden villoittamisen sijaan hommata vaan uuden. Vielä ei kuitenkaan uutta satulaa ole, mutta etsinnässä nyt kuitenkin!

               Toivolla oli myös kranio, jossa saatiin viimein kunnolla oikaistua Toivon lanneselkä. Muuten hevosessa ei mitään erityisiä jumeja ollut. Lanneselkä tosiaan aika iso ongelma tuon piiitkän pitkän rungon kanssa, sitä kun ei voi lyhentää. Samalla laitettiin toiseen etupolveen vähän huippukylmää selän jumeista aiheutuneen rasituksen vuoksi kun ollaan vähän ärrytty.

             Olin myös KT:lla tunnilla, koska haluan sen b-merkin suorittaa mutten Toivoa halua viedä KT:lle hyppäämään. Lainaan siis tallilta hevosta ja kokeilin puokki-tamma Rinjaa. SE oli järkyttävä. Itse en osannut tuon tyylisellä hevosella ratsastaa ollenkaan ja meno näytti lähinnä alkeistuntilaisen räpsätykseltä. Suosiolla siis otan alle vanhan tutun ja turvallisen Kullan!

         Heinillä käytiin hyppäämässä toissapäivänä, joka sujui hyvin. Toivo intoa piukassa ja hyppy älyttömän hyvä. Itse tie´tty treenaamista, mutta Toivo on nyt hypännyt lähiaikoina todella, todella hyvin.

Muuta ei nyt muistu mieleen kaikki on hyvin ja nyt toivottavasti en enää unohda blogia toiste!
              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti