lauantai 22. huhtikuuta 2017

Homeopatian voimalla

Nyt siitepölyjen tullessa Toivon silmä on ollut vähän tulehtuneen näköinen ja uskoisin sen olevan jotakin siitepölyallergiaa, mille Toivo nyt ei olisi allerginen. Oireet alkoivat kuitenkin maanantaina ja silmä oli aika pahan näköinen. Annoimme toivolle homeopaattisia lääkkeitä, koska ne ovat sillä ennenkin toimineet, odotimme vartin, ei tulosta. Uusi satsi ja ei vieläkään tulosta. Soitimme varmuuden vuoksi eläinlääkärin katsomaan silmän väriaineiden kanssa mahdollisen verkkokalvohaavan varalta. Silmässä ei  kuitenkaan mitään ollut ja turvotuskin alkoi laskea.Laitoimme ilta- ja aamuruokaan vielä lääkkeet ja silmä oli niillä päivän-pari hyvä kunnes se taas turposi. Lääkkeitä taas naamaan ja kuin ihmeen kaupalla turvotus oli poissa. Toisin sanoen tulehtuneen näköinen ja ärtynyt silmä toipui muutaman millimetrin mittaisen pilleri avulla. Taikapillereitä, sanon minä. Silmän ollessa tulehtuneen oloinen, Toivo on pitänyt ötökkähuppua auringonsuojana, jottei silmä ärry lisää. Toivo sanoo kohta että "ei vielä ole ötököitä".

Silmistä jalkoihin, Toivolle laitettiin viime kengityksen yhteydessä etujalkoihin välipohjat. Ihan jalkojen säästämisekseksi. toivolla muutenkin on ollut etujaloissa lämpöä aina välillä, ei toki nyt pitkään aikaan. Nyt sillä on ihan tavalliset Unicorn Swedenin välipohjat, koska niitä parempia, jotka sille piti laittaa, ei muistettu tilata. Toivon välipohjia voit kurkata täältä.

Muuten meille kuuluu tosi hyvää. ollaan hypätty maltilla ja tehty koulua kunnolla, Kirsin valmennuksista oon oppinut ihan kamalasti. Nyt olisikin tarkoitus joku kerta kysyä Kirsiltä puomi tuntia, koska Toivo on niin eri hevonen ratsastaa puomeilla ja kavaleteilla kuin ihan sileällä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti