keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Hevoset-messut 2017

Ihan älyttömän upea kokemus takana, kiitos siitä kaikille mahdollistajille vaikka kaikki ei taas mennytkään niinkuin Strömsöössä. Päästiin siis Toivon kanssa starttaamaan VAPO suomenhevos Trophy messuilla 8.4. lauantaina. Moni teistä varmasti näki meidät, ja olisin toivonut, että olisitte nähnyt paremman radan, mutta minkäs sille mahtaa.

c. Elina Kärki

c. Elina Kärki

Kisapaikalla Toivo käyttäytyi kuin missä tahansa muualla, samoin verkassa. Verkassa se oli oikeastaan jopa normaalia parempi, hyppäsi todella hyvin ja oli ihan ok kuulollakin. Rata oli aika pieni ja helppo eli mitään ongelmaa ei olisi pitänyt olla, kaikki linjat ihan kivoja. Vähän pitkiä eli jos Toivo olisi jännittyessään jäänyt tahmeaksi, ne olisi pitänyt ratsastaa eteen...

c. Elina Kärki


...mutta toisin kävi. Toivo oli super hermostunut ja samalla liian kiinnostunut liikkuvasta ja äänekkäästä sekä todella lähellä olevasta yleisöstä. Se ei ollenkaan pysynyt housuissaan ja radasta tuli aika kaamee vaikkei Heinin sanojen mukaan niin katastrofi ollutkaan. Jo ennen meidän vuoroa Toivo oli todella hermostunut ja yritin rauhoitella sitä tuloksetta. Olis vaan pitänyt laittaa sille huppu, mutten yhtään tullut ajatelleeksi että sitä nuin paljon jännittäisi yleisö.

c. Elina Kärki


1. este pikku okseri jolle hyvä hyppy mutta puomi mukaan. Kakkoselle hyvin, siitä seitsemän askeleen sijasta lentäen kuudella kolmoselle jolta puomi, joo olihan se vähän huolimaton hyppy multakin mutta kyllä siitä keskittymällä ja kontrollissa olisi ihan helposti hypännyt, ei se mikään huono paikka ollut. Siitä 4-5 linja joka tuli sujuvasti neljällä laukalla niinkuin oli tarkotuskin, mutta koko vitoseste rämähti maan tasalle. Hevonen vaan ei huomannut hypätä kaikessa touhotuksessaan. Kutoselle ei oltu avuilla ja mokasin käännöksen ja lähestymisen = puomi. Seiskalle hyvin ja siitä sarjalle, joka myös oikein hyvin ja siihen oli hyvä lopettaa rata.Kyllä mua radan jälkeen harmitti pirusti, 16 vp on aivan liikaa noin helpolta radalta. Ärsytti, koska meillä ois ollu mahdollisuus hypätä vaikka tuplanolla, mutta ei, en saanut hevosta keskittymään ja se ei hypännyt kunnolla. Se ei ole kipeä, eikä tyhmä, sitä vaan jännitti ihan kamalasti. Ei Toivo ole, niinkuin en minäkään koskaan ollut tuollaisen yleisön edessä. Nyt jälkeenpäin oon kuitenkin ihan tyytyväinen ja onnellinen, koska Hevosmessuilla esiintyminen on ehkä jonkin pienen unelman täyttymys. 
Nyt kuitenkin katse kohti tulevaa ja uusia kisoja. Nyt siltikin ollaan kolmisen viikkoa kisatauolla jotta hevonen varmasti palautuu kunnolla ja jaksaa tehdä entistäkin parempia ratoja. Jos jollain on meistä vielä kuvia, voi ilmoittaa itsestään kommenteissa. Näitkö sä meidät? Kerro ihmeessä jos näit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti