lauantai 1. huhtikuuta 2017

Niinisalo 19.3.

Niinisalossa ollaan myös ehditty blogin hiljaiselon aikana käydä kilpailuissa. Ensimmäisenä, en tykännyt paikasta ollenkaan. Järjestelyt oli tosi huonot, kilpailunumeroita ei ollut kun tulimme paikalle ja kisat eivät olleet läheskään 2-tason kisoihin sopivasti järjestetty. Pohja ei myöskään ollut kehumisen arvoinen. Ilmapiiri oli kuitenkin loistava, joka teki kisoista mukavat.


Verryttelyssä Toivo oli super rauhallinen ja aika kiva. Verryttelyssä ei ollut ketään laskemassa esteitä joten jouduimme aloittamaan hypyt suoraan kilpailukorkeudesta joka ei tietenkään ole hyvä ja ensimmäiset hypyt luonnollisesti kärsivät ja koska kaikki vaikuttaa kaikkeen, saattoi se vaikuttaa myös rataan, tiedä sitten. Hypyt oli ihan hyviä, tosin okserille joka oli radan 3. este, tuli joka kerta tositosi iso hyppy. Muuten Toivo oli aika kivasti kuulolla.

Itse kuitenkin hämmennyin aika reilusti kun aloitimme luokan, kaikki verkkaajat (8 ratsukkoa) jäivät maneesiin ja yksi alkoi suorittaa muide ollessa maneesissa. Noh, ei siinä sitten mitään mutta muutamalta jäi lyhyt uusintatie kääntämättä, kun joku oli tiellä.



Rata lyhyesti: Toivon kanssa aloitimme radan ihan hyvin, 1-2 oli linja jolle sisään vähän pieni hyppy ja ihan hyvä taas kakkoselle. Kolmoselle (sama kuin verkan okseri) tuli tosi iso hyppy ja menetin vähän kontrollin jonka seurauksena Toivo päävi vähän juoksemaan sarjan okseria päin ja otti a-osalta puomin. Sarjan jälkeen kunnon pidäte ja loppurata ihan tosi sujuvasti.
 Lyhyt postaus nyt siis näsitä, jospa päästäis kohta ajan tasalle täällä blogissakin.


Ei jäänyt sairaan hyvä mieli itse kisoista, mutta rata oli kuitenkin ihan hyvä ja kokemuksena tietysti otetaan kaikki kisat. Onpahan toikin paikka nyt nähty enkä sano että olisi huono paikka mutta järjestelyt vaan olivat todella eksoottiset. 

7 kommenttia:

 1. mitä sä tarkotit tolla että ei ollut kisanumeroita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun luokan kilpailu numeroita ei ollut julkaistu ennen kisan alkua ja hevosia otettiin kopista ilman numeroita.

   Poista
 2. Ikävää, kun jotkut muut ratsukot olivat radan tiellä. Mule ja tallilaisilleni on jo heti neuvotu, että olkaa radan reunassa, kun olette samaa aikaa kentällä. Kaikkien pitäisi ymmärtää tämä ja antaa suorittajalle ratsastusrauha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kaikki väistelikin parhaansa mukaan, mutta kun pienessä maneesissa on 8 ratsukkoa kerralla, on se aika mahotonta.

   Poista
 3. Oli kyllä huolimattomammin järjestetyt kuin Niinisalon kisat yleensä...:( Verkassa kuitenkin sai kyllä estettä laskettua jos halusi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, kiitos korjauksesta, itse en sitten varmaan nähnyt ketään siihen tarkoitukseen soveltuvaa ihmistä.

   Poista
 4. Itse olin kyllä muös niksulassa kisoissa. Taisit itse olla vähän huolimaton siinä, etteikö kukaan olisi ollut laskemassa esteitä. Siellä seisoi monta ihmistä valvomassa verkkaa. Kun saisit vain suusi auki

  VastaaPoista