sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Tampere 2.4.

Kuun alussa oli Niihamassa 3-tason kisat joihin mekin lähdettiin. Hypättiin Suokkien avoin metri. Kisapaikka oli mun mielestä ihana ja kisat oli tosi hyvin järjestetty! Ainoa miinus siitä, että aikataulu oli melkein tunnin myöhässä siinä vaiheessa päivää.

Mua jännitti tosi paljon nämä kilpailut, koska me oltiin hypätty metri viimeksi melkein puolivuotta sitten. Onneksi kuitenkin areena oli iso ja siellä oli helppo ratsastaa. radalla oli muutamia hankalia linjoja, joissa ounastelin tulevan vaikeuksia.

Verkassa Toivo oli jotenkin tosi kuulianen, mutta samalla myös todella hereillä ja hyppäsi hyvin. Verkka sujui muutenkin hyvin ja sain esteitä silloin ylös kun oli tarve. Verkasta lähdimme kilpailumaneesille odottamaan vuoroa ja ravailemaan odottelualueelle maneesin päähän jossa olisi voinut ottaa myös hyppyjä, jotka jätin kuitenkin tekemättä.Rata alkoi pystyllä, jolle hyvin sisään. Okserille samoin. Kolmonen oli ihan normaali pystyeste jolle ihan ok hyppy, mutta puomi mukaan. Siitä okserille, jolle tosi iso hyppy. Siitä vaikea Linja pysty, kuusi laukkaa okeri, yksi laukka pysty. Eli Pysty-sarja linja. Pääsin kaikkiin hyvin sisään johon olin tositosi tyytyväinen. Sen jälkeen aika nopeasti hankala kapea pysty jolle aika pieni hyppy, mutta tälle ratsastin melko tarkaan ja Toivo ehti nostaa jalat. Vika este okseri jolle muutaman vikan askeleen ratsastin vähän eteen, jottei paikka jää liian isoksi. Tosi hyvä ja sujuva 4vp rata johon olin enemmän kuin tyytyväinen!

Lopullinen sijoitus oli 7/17 eli ei paha kauden ekaksi metriksi, ja koko elämän ekaksi kansalliseksi radaksi. Kuvien löytämisessä kesti hetki ja niitä on silti vain kaksi jonka vuoksi postauksen kirjoittaminenkin venyi luvattoman paljon.


2 kommenttia: