tiistai 15. joulukuuta 2015

joulukalenterin luukku 15

Tallilla kiusaaminen ja paskan jauhanta sekä arvostelu rumasti
Mä kerron ihan omista kokemuksistani tässä, kertokaa te omianne alas kommenttiboksiin. Jos tunnistat itsesi tehneen tälläistä suosittelen että lopetat, se ei tunnu kivalta. Kuvittele kun omasta rakkaastasi puhutaan paskaa oikein antaumuksella....

Mua tai mun ratsua ei oo koskaan ennen haukuttu. No, nyt kun Toivo astui kuvioihin niin se on alkanut. Talleilla kisojen ja valmennusten yms. jälkeen on ihan mun siskon vieressä kerrottu kuinka kaameelta toi hevonen näyttää kun se menee lujaa. Hirveen näköstä tollanen meno. Ihan hirvee hevonen tolla. Miten ton Annikan vanhemmat on noin vastuuttomia et on ostanu sille hullun hevosen... Tolla on ihan kauhee laukka. Miten toi hevonen on noin ruma? Jaa a vastaus on varmaan teissä itsessänne. Ja kaiken kukkuraksi äitiltä on kysytty että miten pystyt nukkumaan yösi kun Annika ratsastaa tollasella hullulla hevosella. En tykkää. Mä en ite loukkaannu niinkään jos mua haukutaan, mutta siinä vaiheessa kiehuu yli kun joku menee ja haukkuu mun ystävää tms rakasta tyyppiä.Sitä en siedä, eikä mielestäni tarvitsekaan.
Miettikää nyt oikeesti. Ja ehkä kummallisinta tässä asiassa on se että haukkujat ovat aikuisia ihmisiä. Älä arvostele jos ei ole pyydetty, älä hauku tai levittele perättömiä huhuja, pärjään kyllä ilman sun apua. Mulla on super hyvä valmentaja, joten en tarvi sua, kiitos. En halua tässä ketään  niinkään syytellä, mainitsin vaan asiasta.
Anteeksi ruma kielenkäyttö!

8 kommenttia:

 1. Täyttä asiaa! Ihan itse tunnet hevosesi, onko se hullu vai ei, paremmin kuin ulkopuoliset jotka eivät nää teidän parhaita hetkiä ja sisintä!

  VastaaPoista
 2. Kaunishan Toivo on katsella ja ihan rehti sekä luottavainen ilme silmissä. Raakile toki ratsuna, vaikka hyppykykyä onkin. Tsemppaat vaan ihmisistä välittämättä, rankkaa tietä joka sisältää molemmilta oppimista, oppimista ja oppimista. Välillä tulee takapakkia ja taas onnistumisia, kyllä se siitä ura urkenee... :-D

  VastaaPoista
 3. Toi on tosi törkeetä, ei ketään saa haukkua tai kenenkää hevosta tai mitään muutakaan. Jos joku Toivossa ei miellytä heitä niin sitten ei miellytä, mut miks siitä pitää sanoo muille? Pitäkööt omana mielipiteenään sen jos laukka näyttää mielestään rumalta. Se on sun oma rakas, ja sulla on oikeus olla ylpee hevosestas. Ja näyttävästi ovat tuon hulluuden suhteen vähä väärässä. Minä sanoisin kyllä niitä paskan jauhajia hulluiks. Ei mitään järkee puhua toisista tollai. Oikeesti.

  VastaaPoista
 4. Postauksen asia on tärkee, koki kiusaamista sitten tallilla tai vaikka koulussa. Hyvä Annika ja tsemppiä sulle ja Toivolle �� Blogi vaikuttaa kans kivalta :) -T

  VastaaPoista
 5. Eihän Toivo varmastikaan hullu ole, mutta tarvitsisi varmastikin osaavamman ratsastajan. Ehkä nuo ilkeän kuuloiset kommentit vastuuttomuudesta jne ovat vain huonosti muotoiltuja, koska sinunkin kehittymisesi kannalta paras olisi ollut osaava opetusmestari.

  VastaaPoista
 6. Mistä sinä Annikan tason voisit tietää? Varsinkin jos oikeasti sen jostain tietäisit olisit luultavasti Annikan tuttu tai muuten lähipiiristä, missä olisit nähnyt Annikan ratsastavanesim. KT-tallilla missä muutama näistä kommenteista on ilmennyt? Näin ollen voisit kertoa kommenttisi Annikalle oikealla nimimerkillä tai kertoa sen Annikalle muuten vain kasvokkain nähdessäsi Annikan. Tai vaikka muuten viestillä mistä ilmenisi henkilöllisyytesi onhan näitä viestin välityskeinoja nykyään monia. Tällä tarkoitin siis vain, että millä todistat tietäväsi Annikan tasosta yhtään mitään? Siitäkun Annika ei ole itse puhunut täällä blogissa tai sosiaalisessamediassa yhtään mitään. Joten pientä selvennystä tähän kommenttiin niin tämäkin voidaan ottaa huomioon ja jakaa tästäkin mielipiteitä. Kantaa voi ottaa nimellä tai ilman, mutta siinä vaiheessa kun kommentti alkaa sisältää sisäpiiritietoa tai ilkeyttä niin nimimerkillä alkaa olla väliä.

  VastaaPoista
 7. Kuules nimetön valittaja Toivo ei sovi kellekään niin hyvin kun annikalle ja kyllä annika on ihan tarpeeksi hyvä Ratsastaja vai itsetkö luulet paremmin meneväss Toivolla

  VastaaPoista