lauantai 12. joulukuuta 2015

joulukalenterin luukku 12

Pikkujoulut KT:lla ja Maken valkku
Tänään olis siis klo 18.00 eteenpäin seuran pikkujoulut. Mulla oli ainakin ihan kivaa ja ohjelmanumerot olivat hyviä. Ensimmäisenä oli tyttöjen itse tekemä hieno katrilli/kulkue, jossa päätähtenä Lucia-neitona kaverini Julia. Tämän jälkeen oli vikellystä Helmillä. Vikeltäjät olivat taitavia, ja liikkeet vaikeutuivat loppua kohti. Vaikkakin askellaji oli koko ajan käynti oli esitys kuitenkin hieno. Tämän jälkeen oli Teemulla ajoa. Hienojen vanhojen kärryjen kera.

Ohjelmanumeroiden jälkeen oli leiritilassa tarjolla glögiä, pipareita ja joulutorttuja, sekä mukavaa yhdessä oloa. Kaiken kukkuraksi jaettiin vielä vuoden palkinnot, joita ei tällä kertaa meille tullut ollenkaan.

Aamulla Make kävi taas katsomassa meitä. Alkuverkassa mentiin kevyttä ravia ja auottiin  kylkiä ja sen jälkeen laukkailtiin vähän samaan tyyliin. Tavoitteena siis, että Toivo keskittyy kentällä tapahtuviin asioihin, eikä aitojen ulkopuolisiin asioihin. Kylkien jännittyneisyys ja sitä seuraava altapoisjuoksu yritetään poistaa työntämällä takaosaa sisäpohkeella ulos. Tämän jälkeen otimme pääty-ympyrällä ihan vaan ravia niin, että kun edestä tulee vahvaksi, välitön peruutus/peruutuksella ns. uhkailu eli ts. puolipidäte ulkoa.

1 kommentti:

  1. Kiva blogi sulla! Postauksia on kiva lukea ja sulla on kivan olonen heppa :) Sattuisko sulla olemaan enemmänkin kuvia mein vikellysnäytöksestä, jos on niin ois kiva jos vaikka voisit lähettää mulle?(tosta mein esityksestä sen verran että pari tyttöö oli ollu vaan parikertaa vikeltämäs ni ei saatu niin hienoa esitystä kun mahdollisesti jatkossa) Kiva muuten että sanot mielipitees ja musta ainakin osaat tosihycin muutenkin kirjottaa näitä postauksia! Tsemppiä sulle ja Toivolle jatkoon:)

    VastaaPoista