torstai 3. maaliskuuta 2016

#14 Yök, maastoesteitä

Tänään oltiin Toivon kanssa hyppäämässä Maijalla "maastoesteitä". Nää ei tosiaan oo mun juttu, ihan järkyttävää. Mä en pystyny keskittyyn ratsastamiseen jostain syystä yhtään ja muutenkin Toivo oli tänään kauheen vahva. Toivo ei ole ollut pitkään aikaan villi eikä todellakaan vahva, tänään se oli. Roikuin ohjien päässä niinkuin räsynukke ja Toivo riepotteli mua niinkun mitäkin kuollutta kamelia.
Kapeaa muuriestettä se ei olisi millään ymmärtänyt hypätä. Kaks kertaa se sille kielsi ja aina ilme oli sellanen et "häh, ei tän yli voi mennä" Kolmannella kerralla se meni yli ja sen jälkeen joka kerta vahvalla tuella.

      Vinosarjan se hyppäs heti ekasta ja tokasta ja kolmannestakin mutta sitten viimeisellä radalla hevonen ja ratsastaja olivat molemmat jo vähän väsyneitä ja noh... siitä ei hyvää seurannut. Ensin en meinannut saada sitä edes a-osasta yli. Jonkun aikaa kestävän uudelleen yrittämisen jälkeen päästin siitä yli ja jäätiin siinne sarjan väliin. Maija laski esteitä vähän ja sitten päästiin vihdoin siitäkin yli.


Tänään ei ollu meiän päivä, katotaan jos ens kerralla menis paremmin. Pitää vaan käydä laukkaan pitkää matkaa mutta ei kuitenkaan väsytetä hevosta liikaa jos se kuntokin alkais siitä kasvaa.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi ja hieno Toivo! postaus hevosen ostamisesta ja sen oikean valinnasta sun näkökulmasta ja omasta kokemuksesta ois kiva :)
    sanninhepoelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista