tiistai 1. maaliskuuta 2016

#13 Drive-In


 


Me oltiin Toivon kanssa Sunnuntaina Maijalla Drive-In-kisoissa hyppäämässä 80 ja 90.

80 cm 
Verryttelyssä Toivo oli super rauhallinen, jopa eteenpäin ratsastettava. Mietin jo että jes, kerrankin näin päin. Radalla se oli jonkun verran eteenpäin pyrkivämpi ja muutenkin tosi hyvä. Radalla hevonen toimi niinkuin pyysin, lukuunottamatta mun ratsastamia kummallisia ponnistuspaikkoja. Mutta niissäkin se tuli niihin paikkoihin kun ratsastin vaikka paikat olikin ihan päin p@r%t#ä. 

 90 cm
Verkassa Toivo oli suoraansanottuna kummallinen. Se huusi, kiljui ja hörisi kaikille, tai no ei kaikille mutta Suokeille senkin edestä. Toivo ei keskittynyt yhtään ja munkin keskittyminen oli vaan siinä huutamisessa ja sen sellaisessa. Radalla ensimmäisellä linjalla Toivo tuli hyvin sisään, mutta jotenkin ajattelin tyhmästi ja ajattelin ottaa kiinni ja tulla kuudella laukalla. No, ei se sitten mahtunutkaan siihen vaan tuli pohjaan ja otti alas 2. esteen. Seiska esteellä kumpikaan ei keskittynyt ja se tuli ihan silkasta huolimattomuudesta alas. Joten tyhmät kaksi puomia alas siis.  En todellakaan tiedä mitä kuvien laadulle tapahtu kun laitoin ne tähän...Instagramissa kuitenkin parempilaatusena nämä samat kuvat @annika_ja_heppaset
 
Seuraavaksi suuntaamme Varsan 2-tason kisoihin 20.3. siellä tarkoitus olis hypätä Suokeille ja poneille avoin 80 ja avoin 90. Sitä ennen vaan reenii ja lomailua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti