maanantai 12. syyskuuta 2016

#45 Luvia 11.9.

Vihdoin ollaan taas mukana geimeissä Toivonkin kanssa ja tauolta palailukisoiksi valittiin Suomenhevosten aluemestaruusluokka. Korkeutena oli 90cm. Kisoja edeltävät hyppytreenit olivat silkkaa sähläämistä, todennäköisesti vaan rutiininpuutetta kuitenkin. Sileällä Toivo oli hyvä ja kuunteli istuntaa super hyvin! Näin ollen elätin toivoa kuuliaisuudesta aina verryttelyyn asti.

Toivo oli oikeastaan taas todella energinen. Ei oikein tullut takaisin ja pääsi vähän vahvaksi. Ikävästi se sai minut vedettyä irti satulasta joka taasen kostautui radalla pahasti. Verkassa hypyt olivat kuitenkin todella teräviä ja hevonen tuntui muutenkin ihan hyvältä.

Radalla kaikki sujui ihan ok. Yhdelle esteelle tulimme ravissa pienen rikon takia, mutta muuten ihan sujuvaa työskentelyä molemmilta. Uusinnan ensimmäiselle tuli vähän nopeampi käännös jonka aikana Toivo pääsi vahvaksi, minä olin irti ja kaikki tuntuma ja vaikuttaminen poissa. Mikään ei ollut järjestyksessä ja posotimme suoraa päätä esteen ohi. Sanoisinko että kyllä ärsytti. Hevonen hyppäsi hyvin, rata oli siihen asti hyvä jne... Loppurata sujuvasti maaliin ja v?itu%uksen vallassa kävelyttämään hevosta. Ei, en todellakaan ollut tyytyväinen kyseiseen kohtaan radassa ja virhe oli niin typerä, niin typerä ja vielä kaikenlisäksi tiputti meidät sijoilta. Ensi vuonna uudestaan vai mitä?

Tässä kuussa on ehkä vielä toiset kisat salossa, täytyy katsoa miten treenit etenee. Sinne asti en jaksaisi kuitenkaan lähteä huonojen treenien pohjalta. Aluevalmennuskatsastukset ovat lokakuun ensimmäinen viikonloppu ja Kapun kanssa täytyisi varmaan tehdä myöskin jotain. Vastailkaahan sivussa olevaan kyselyyn, jotta saadaan kattava mielipide seuraavasta erikoispostauksesta. 
2 kommenttia:

  1. Harmi kun Toivo meni vähän huonosti, hyvä kuitenkin että pääsitte taas kisojen makuun :D

    Toivottavasti treenit lähtee sujumaan, tsemppiä sinne!

    VastaaPoista