tiistai 15. marraskuuta 2016

#58 Taas koulukisoissa... + video

..ei tosin Toivolla mutta koulukisoissa kuitenkin. Ratsuna toimi tälläkertaa vanha luottoratsu S.N. Katin Kulta eli Kulta. Edelleen siis sillä valehtelematta oikealla suokkilinjalla. Kisat siis KTR:n seuuramestaruus kilpailut ja itse kisasin minimestaruudesta luokassa HeB K.N. Special. Itse koulumestaruus kilpailtiin HeA:ssa.
      
Olin Kullalla perjantaina taas tunnilla ja se tuntui jo silloin ihan hyvältä. Kisaverkassa Kulta oli levollisen ja kuuntelevaisen oloinen joskin vähän pohkeelle hidas. Laukkasin vain radalla olevat tehtävät verkassa läpi ja jätin laukkaamisen siihen,  jotta hevonen ei väsy. Radalla se toimi melkein kuin ajatus, varsinkin ravista seis ja ravista käyntiin siirtymiset tuli kuin taikaiskusta. Pieni pidäte jalalla ja hevonen on heti käynnissä. Lopputervehdys johon tultiin käynnissä juuri laukan jälkeen oli vähän levoton. Tai oikeastaan käynti oli levoton, kyllähän se paikallaan seisoi.

Tämä rata tuotti 65.200% ja puolen pisteen erolla voittajaan toisen sijan. Sininen rusetti mukaan ja pikkujouluissa odottaa hopeamitali. Estemestaruus vielä jäljellä johon otan Kapun mukaan. Kapun kanssa niiden lisäksi yhdet toisetkin kisat vielä ja sitten on kaikki tämän vuoden kisat pulkassa.

Kurkatkaa ihmeessä vielä video radasta ↑↑↑

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti