sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

#37 Luvia 3.7.2016


Tänään siis ajeltiin Luvialle hyppäämään Toivon kanssa 90cm ja 100cm. Toivo oli aika kuuma, mitä sillä on nyt tosin ollut aika paljon näitä energisempiä päiviä vaikka kuukausi sitten poika oli koko ajan todella väsynyt. Waterfordilla kuitenkin mentiin ja ihan hyväkin. Katsaukset nyt siis ratoihin, ei kovin kattavat toki, en jaksa alkaa selventää kun niin perus. Ei siis tapahtunut mitään erityisen erityistä.
Kaikki kuvat c.Taikuuksia

90cm:
Verkassa jo tosi hyvä, en saanut sitä oikein ravissa kuulolle mutta hyppäsi hyvin. Paikat osuivat ok, ja muutenkin ihan tyydyttävää menoa koko verkka. Ainoa että en saanut sitä niin pakettiin ja alle kuin yleensä, mutta se ei onneksi haitannut.

Rata oli aika hankala minunmielestäni kaarteet olivat erikoisia ja meille vähän vieraita. Sain siitä onneksi kuitenkin muodostettua päähäni jonkun kuvan miten kaarteet ratsastan.
Oikeastaa koko rata oli tosi tosi hyvä, ainoastaan kolmoselle vähän huono paikka mutta hevonen hoiti. Uusintaan ja sekin puhtaasti, aika riitti kolmannelle sijalle ja sieltä siis rusetti mukaan!

100cm:  
Verkassa paremmin alla mutta sitten radalla jotenkin kiehahti. Paikat oli tosi monet huonoja ja yks puomikin mukaan. Tuo puomi tuli siis viimeisektä esteeltä, hyppy lähti todella kaukaa ja mä en päässyt mukaan niin hevosella ei ollut mitään mahdollisuuttakaan päästä sitä. Laukat jäi muutamasti vaihtumatta mutta ei se nyt ihan kamala ollut eli ihan hyvä kisapäivä! Tässä siis oli taitoarvostelu ja kommentit juurikin että epätasainen rytmi, paikat ei osu jne. Treeniä ja kisoja lisää niin tosta tulee viä superhieno ja mäkin ehkä opin jotain joskus!  Ainiin ja mä ehdin metrin verkassa tippuakkin. Hevonen keksi yhtäkkiä lähteä ihan erisuuntaan kuin minä ja muksahdin sitten polvilleni maahan. Taisi olla ulkopohje irti tai jotain..hahah. Onneksi tajusin pitää ohjista kiinni koko ajan niin ei saatu mitään jännitysnäytelmää aikaiseksi.


8 kommenttia:

 1. Hehee ihanat ja hienosti meette! ja sun ilme on kyl hien tos yhes kuvas haha

  VastaaPoista
 2. Ihan superkivoja kuvia ja onnee hyvästä kisareissusta! <3

  VastaaPoista
 3. Moi. Pakko sanoa, että blogis on tosi kiva ja haluan antaa plussaa hyvistä teksteistä, kuvista ja sopivasta postaustahdista. Jatka samaan malliin ja menestystä sulle ja Toivolle! :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja nuvia ja muutenkin sun blogi on huippu kiva:)

  VastaaPoista