keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

#38 Mitä Toivo halusi?

Kisojen jälkeisenä päivänä mietin mitä tekisin tänään. Mietin ja mietin, jotain mistä Toivo tykkää...No, Toivo tykkää hypätä mutta hyppäsimme eilen, se ei käy. Sitten mietin, Toivo tykkää hiihtoratsastuksesta, nyt on kesä, sekään ei käy. Yhtäkkiä tajusin että mehän mennään ajamaan, siitä Toivo tykkää! Laitoin varmuuden vuoksi sille kuitenkin waterfordin, koska sillä on ajettu viimeksi varmaan 2 vuotta sitten. Toivo oli kuitenkin superkiltti ja kävimme ravailemassakin vähän. Tosin vain lönköttelimme rauhassa. Toivo kyllä pyysi, josko saisi omat valjaat ja hienon superman-silatyynyn. Omat koppiksetkin olis in, koska Nipan kärryissä ei ole selkänojaa ja minun selkäni on senverran huono etten siinä pysty kauaa istumaan. Tuo 45 minuuttiakin teki jo tiukkaa...
Postauksen kuvat: c. Julia

Eilen oli taas pitkästä aikaa Maken valmennus. Toivo oli ihan hyvä siihen verrattuna että on ollut nyt vähän kuuma lähiaikoina. Teimme siirtymisiä joissa kierrokset nousi jonkinverran, mutta sain hevosen onneksi rentoutumaan ihan hyvin siinä ajanmittaan. Laukasta käyntiin siirtymiset oli eilen hakusessa, kun taas nostot onnistuivat super hyvin.


Laukka on jostain syystä yhtäkkiä alkanut kehittyä paljon, ja jäänyt siihen. Eihän se nyt mitään oikeasti koottua ole, mutta hevonen uskaltaa rentoutua jo paljon paremmin. Laukassa saisi vaan uskaltaa vielä enemmän ottaa kuolaimesta tukea ja vähän jopa nojata siihen. En kuitenkaan tarkoita etupainoiseksi tippumista vaan vähän rohkeutta vaan lisää. Toivo oli eilen kuitenkin pohkeelle mukavan herkkä ja kuunteli ihan hyvin. Tänään käymme taas Heinillä hyppäämässä ja huomenna Anniina tekee Toivon kanssa jotain käynti ja ravijuttuja.


2 kommenttia: