lauantai 10. joulukuuta 2016

🎅🎄10

Eilisessä postauksessa lupasin kuvia satulasta kun pääsen ratsastamaan päiväsaikaan. Eilen lähdimme kuitenkin illalla maneesille ja kuvasin satulasta parit kuvat ennenkuin ratsastin ja saattekin nähdä ne nyt.
Muistatte varmaan kun kerroin, että kamerallani tulee suoraansanittuna p@s#o?@ kuvia maneesilla. Eilen kun sinne lähdimme, otin kuitenkin kameran mukaan ja säädin ISO-asetukset 6400 automaatin sijasta. Vaidoin myös kuvan laadun jpeg, hieno nälymästä asetukseen RAW+JPEG, hieno. Nyt sain vihdoin kuvia joista saa selvää. Edelleenkään kamerani ei ole erityisen loistava, mutta toivon, että nämä kuvat eivät ole ihan suttua kun lisään ne tänne.

Meillä on tosiaan nyt se kenttäkin ihan täysin jäässä, eli maneeseilla vierailu astuu taas kuvioihin. Kävimme Stall Nanhian maneesilla niinkuin ehkä kuvistakin näette.Tein Toivon kanssa kokoamisharjoituksia ja käynti-laukka siirtymisiä takaosan vahvistamiseksi. Toivo oli aika hyvä ratsastaa ja sainkin sitä ehkä inan koottua ravissa. Laukka ei sujunut niin hyvin, mutta kyllä sieltäkin muutama ihan kiva askel tuli. Laukannostot käynnistä sujuivat myöskin hyvin. Nostoissa huomasi selkeästi, että Toivon laukka on vahvempi vasemmassa kierroksessa, sieltä tuli vieläkin paremmat nostot. Toivo tuli takaisin paremmin myös juurikin tuohon vasempaan kierrokseen, oikealle jäi vetämään enemmän.

Sunnuntaina taas heinin tunnille, saas nähdä osaanko silloin tehdä yhtään mitään?

2 kommenttia:

  1. Näissä kuvissa suuri ero varsinkin esim. verrattuna parin postauksen taakse.

    Hyvä että löysitte uuden satulan, joka istuu hyvin selkään. Tsemppiä Heinin tunnille!

    VastaaPoista