keskiviikko 7. joulukuuta 2016

🎅🎄7

Kapun kanssa suunnattiin kisoihin viime sunnuntaina KT:lle. Anni hyppäsi ensin 60cm ja mä menin sen 70cm. Kapu oli jo Annin kanssa verkassa vähän sitkeän näköinen ja veti jonkin verran siirtymisissä edestä.

Meidän verkassa se oli tosi reipas ja aika vahva. Niinkuin ratavideostakin näkee, se vetää aika reippaasti kaarteissa edestä. Perusrata oli pelkkää tappelua ja mm. sarjalta se laskeutuikin väärässä laukassa ja jouduin ravin kautta vaihtamaan laukan. 5. esteelle kaarteessa se kuitenkin pääsi taas vetämään, otin edestä kunnolla ja unohdin jalan, jolloin se tipautti raville. Esteet kuitenkin pieniä → no problem ja puhtaasti yli.

Uusintaan olin tosi tyytyväinen. Ensimmäinen hyppy oli jo tosi kiva, mielestäni päivän paras. Linja onnistui taas hyvin, niinkuin perusradallakin. Siitä seuravalle kaarteessa se pääsi vähän painamaan, mutta kääntyi silti hyvin, samoin viimeisessä kaarteessa. Vikalle ratsastin yhden askeleen pois ja pääsimme maaliin hyvällä 0-radalla. Kapu teki kivan ajankin. Jäätiin tosin voittajasta 3 sekuntia että aika lailla olis saanut kiriä lisää jos olisi halunnut pärjätä. Tyytyväinen olin silti. Laukaan vaan lisää voimaa niin saadaan ne paremmatkin kiinni siinä ajassakin.

Jatketaan Kapun kanssa treenejä mahdollisimman paljon talvenkin yli ja katsotaan molemmille suokeille kisoja sitten keväällä vasta. Nyt ankaraa treeniä ja hyviä säitä toivomme me.

ps. Muistakaahan kysellä niitä kysymyksiä Q&A postausta varten, vielä ehtii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti