keskiviikko 21. joulukuuta 2016

🎅🎄21


Taas arkipostaus ja lyhyt sellainen. Toivolla oli tosiaan eilen rokotus joka meni totuttuun tapaan helposti ja nopeasti. Hevonen otettiin käytävälle, lääkäri kävi rapsuttamassa kaulaa ja lykkäsi samalla rokotteen. Toivo ei ollut huomaavinaankaan ja saimme hevosen takaisin ulos. Näin kertoi siis äiti, koska itse en eilen tallille etinyt. Rokotus oli jo 14.00 ja pääsin koulusta 14.05, eli en millään voinut ehtiä paikanpäälle. Homma kun sujuu ihan yhtä hyvin ilman minuakin, en katsonut sitä niin suurena syntinä olla menemättä tallille.

Rokotuksen jälkeenhän pitäisi olla n. 4 päivää hikoilematta, eli Heinin kanssa näemme seuraavaksi joulun jälkeen. Toivo jatkaa normaalisti käyntihommia kotosalla. Tänään se saa vielä olla täysin vapaalla, mutta torstaina aion tehdä jotain käynnissä, en tiedä vielä mitä, ehkä selästä työstämistä, tai sitten lähden ajamaan.

Tänään tosiaan kävin tallilla vain tekemässä ruuat ja siivoamassa karsinan. Siihen lisäksi äiti siivosi tarhasta kaiken mitä niillä valoilla näki, koska on talliviikko sekä teimme iltatallin ja tietysti hoidin hevosen yökuntoon, siinä sivussa vaihdoin yhden hokin ja putsasin muutaman Nipalle tarhassa tulleen hokinpolkeaman.

Toivosta huomaa, että sille kertyy typerää pöllöenergiaa näistä kevyemmistä jaksoista. Tarhassa se kiusaa Velmiä niin paljon kuin sielu sietää ja karkailee karsinasta alta aikayksikön kun silmä välttää. Myöskin öisin se aukoo luukkua, joka menee p@s£@ruumaan. Toivotaan että keksimme ratkaisun näihin, koska luukkujen availu ja samalla tallin tuuletus ei ole kovin kiva vaihtoehto. Kiinnityksessä myöskään sokka ei auttanut, ennenkuin se käännettiin väärinpäin, ja Toivo ei ole, ainakaan vielä hoksannut, miten se aukeaa.

Tämän postauksen saa kuvittaa tallikissoistamme Annasta ja Liisasasta illalla tallissa nappaamani kuvat.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti